Falsterbo 2009



Har såhär i förkylningstider samt efter lite sorgbearbetning, jobb och annat äntligen fått upp ett litet "fotoredigeringsil". Här kommer alltså, lite i efterhand, en sammanfattning av min semestertripp till Falsterbo/Malmö. För er icke hästintresserade börjar resan med 150 mils bilfärd med världens bästa resekompanjoner Susanne och Tobias. Tobias körde mest och det i trygghetsnivå med pappa vilket kändes oerhört bra. Snälla Anders som gav oss husrum bodde i Svedala strax utanför Malmö, ett trevligt och lugnt område och här sov vi alla gott. Under torsdagseftermiddagen åkte vi ytterligare några mil och rekade lite i Malmö med omnejd. Kunde inte låta bli att leka lite med redigeringen, bilden nedan är tagen genom bilfönstret i farten och visar de mängder av vindkraftverk som återfanns lite överallt.



Skåne har otroligt vackert landskap, helt annars än vad vi är vana vid, och jag och Susanne spanade snabbt in hästmeckas alla hästar, hagar, skånelängor och stall. Vida ytor, öppna slätter och landskap.



I Malmö strosade vi omring och tittade bl a på stoltheten "Turning Torso" för att sedan avsluta dagen med en bit mat på en av stans resturanger.




Haha, du fastnade iallafall på EN bild

Fredagen bjöd på en varm tripp till Köpenhamn där vi strosade på stan, bl a hittade Susanne en Luis Vuitton-väska på Ströget för enbart 30 000 kr, dvs typ en häst, åtminstone delar av en... Nu blev det logiskt nog inte ett köp, men ändå. Snygg var den, det kan jag hålla med om!  Därefter åt vi och sedan åt vi igen, gick på tivoli och avslutade Köpenhamnsrundan med en öl på en historisk, klassisk eller bara en vanlig men samtidigt ovanlig pub. Eller vad den nu kan kallas (för övrigt drog jag och Susanne till med en drink istället..). 






Observera Tobias som är inringad, Anders sitter bredvid. Jag & Susanne
stod tryggt nere på marken...




Därefter kommer vi till vad vi ursprungligen reste hit för (eller åtminstone jag och Sussie), dvs Falsterbo Horse Show.
Detta refereras i ett alldeles EGET inlägg, tillägnat er hästintresserade läsare....

Kommentarer
Postat av: Susanne

Helt underbart gumman!! Väntar i spänning på hästfoton och nästa tripp ;) kram

2009-08-05 @ 21:56:01
URL: http://klumgarden.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0