Till Minne av JuniorVår fina Junior blev igår överkörd och dog direkt av skadorna, älskad och saknad. Farväl lillvännen.
Stort tack till den kvinna som hittade honom och meddelade oss.  

 

Semestertripp


Parren (e:Warsteiner)

Så ska jag snart ta mig några semsterdagar för en härlig tripp 150 bilmil till Falsterbo (längst ned i Sverige) tillsammans med gott sällskap,  Susanne och Tobias. Falsterbo horse show står på schemat lördag och söndag och en visit i Köpenhamn ska även hinnas med under fredagen. Jag och Susanne (tillsammans med Sussies mamma Ulla) hade för två år sedan en biltripp till Söderhamn tur och retur på en dag (25 mil norr om Stockholm ungefär).  Då köpte Susanne den underbara "lillkillen" ovan, så vi kan som säga tycker jag att vi har lite vana med det här med hästresor med några mil. Denna gång blir det som sagt ytterligare några mil till Falsterbo horse show med hoppderby, dressyr, show, fina läktarplatser och hästmässa, något jag ser mycket fram emot. Någon som är avundsjuk?? Fina Theres hade dessutom hittat en rabattkupong till mässan som hon ska skicka med, får se om vi ryms i bilen sedan :)).

So long kära Bergåsa, ses snart igen!  

Disträ och förvirrad i reflektionens spårJag har ju totalt glömt bort! Min uppsats är numera publicerad på uppsatser.se, sök på Maria Bergström (Reflektera mera) alternativt klicka på länken nedan om du är nyfiken, filosofisk lagd eller bara sömnig men inte kan sova. Det är helt självförvållat och man behöver inte förstå och man behöver inte läsa hela i detalj. Så känn er manade gott folk, kanske är det lika roligt för er att läsa som det var för mig att skriva. Om inte: kom ihåg att jag iallafall hade roligt och äntligen fått komma till min rätt; en dos av filosofi, pedagogik och ett utmanande och utvecklande av mitt skrivna språk och uttryck.
 
http://epubl.ltu.se/1652-5299/2009/070/LTU-LAR-EX-09070-SE.pdf

RSS 2.0