Sen en tid tillbakaDet blev en lång bloggtorka-period trots skolans början.. Jag har varit lat och först nu är jag ikapp med inlämningarna till Moment I av kursen Specialpedagogik och konflikthantering. Det behöver i och för sig inte lämnas in förrän till veckan, men det bör klargöras att vi nu är inne på slutet av Moment II.  Där har jag allt kvar. Inte likt mig. Alls. Men nu verkar jag ha kommit igång lite i allafall. Det bör väl också nämnas att skolarbetet inte alltid innebär skolarbete utan istället en flykt till hastnet.se där jag drömmer mig bort till bättre tider... Jag lär mig mycket bara genom att se. Både exteriör, annonsbenämningar och värdering av gångarter, pris och så vidare utvecklar ögat och känslan. Därav intalar jag mig själv att jag en dag kommer att ha till nytta av detta! Lite själsaktivitet ska man väl ha??

Annars är livet oppa bergåsa detsamma, försöker bryta av lite skolabete med långa skogspromenader. Behöver jag säga att Dexter är överlycklig? Snön gör sina försök till att stanna, men har tyvärr hitills inte fungerat i något längre tidsperspektiv.


För närvarande lyssnar jag på detta, Melissa Horn har vuxit i mina ögon och kan verkligen rekommenderas. Fastnar för hennes lågmälda och musikaliska röst och musik. Jag har saknat denna typ av musik. Jag hamnar i något melankoliskt stadium där kreativiteten är som störst.

RSS 2.0