Min värld i vittJag vet att det är en del som inte håller med mig, men min värld blir iallafall lite lättare att leva och vara i när det är vitt på backen och runtomkring mig.

Ovan visas ett mobilfoto från "min" skog och jag bara längtar efter att skidra runt där på mina nya skidor. Mera, mera snö tack! Mina nya skidor som jag nu kanske kan trampa fast och inte behöva dra mig/hänga på stavarna i uppförsbackarna samt att skogens invånare nu (kanske) kan få slippa mina starka svordomar när det går för fort nerför och no-contol har infunnit sig. Detta har ofta avslutats med att jag satt mig ned, varit förbannad och fortsatt glida in i skogen tills det tagit stopp, oftast vid något träd. Åkartekniken är fullkomlig! Och ändå längtar jag nu efter att skidra. Konstigt det dära.

Mina nya skidor och skidskor är även inköpta till "25%-klubbpris", bra med tanke på att jag faktiskt inte är medlem i xxx. Nu har jag dåligt samvete och kommer att bli medlem vid nästa tillfälle, jag lovar. Och kanske jag köper nåt onödigt jag egentligen inte behöver. Bara för att.

RSS 2.0