Fototriss SpegelbilderNu är vi snart inne i vecka 12 och denna veckas fototriss-tema är Spegelbilder. Jag har roat mig med att använda den gamla "laggårns" otroligt skitiga rutor som dessutom är lite nersprayade med röd falufärg. Pappa hittade (för x antal år sedan) på en praktisk lösning när han skulle måla om våra uthus där han sprayade färgen istället för att måla. En bra idè som visade sig bli ännu bättre när han insåg att han kunde spraya och försvara sig mot de getingar som cirkulerade runt.  Resultatet? Lite röd sprayfärg här och var. Jag hade gjort likadant. 

Som tur är är det vinter just nu, inga getingar i sikte och jag har idag lugnt kunnat roa mig med lite olika kameravinklar, skärpa och att försöka få Dexter att titta in i fönstret, en inte helt lätt uppgift. Allt är dessutom snett hur man än håller kameran, men det hör till när man försöker närma sig äldre byggnader har jag insett. De har sin egen charm, helt klart.

Kommentarer
Postat av: Catherina

Härliga bilder! Gillade mittenbilden bäst! :)

2009-03-15 @ 19:29:02
URL: http://www.catherina.se
Postat av: lilalili

Vilka underbara bilder! Den mittersta med Dexter blir min favorit!

Ha en skön kväll! Kramis

2009-03-15 @ 20:40:34
URL: http://lilalili.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jätte härliga bilder, den första är min favorit :)

2009-03-16 @ 16:03:15
URL: http://iomia.blogg.se/
Postat av: Kathleen

Ja redan vecka 12! Härlig dag också idag, vi har varit ute och hjälpt våren på traven...lerJag skulle vilja ha originalbilden av Rex som vi fick i julklapp! Skulle vilja framkalla bilden och scrappa den.Hoppas ni har det härligt på åsen! Puss o kram

2009-03-16 @ 18:05:21
URL: http://www.lindarna.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0