Snyggingen HuginSnyggingen och favorit-pinschern Hugin blev igår föremål för en liten övnings-fotoshoot. Jag har inte fotat ordentligt på ett tag och det är inte alltid lätt att fota ett flygande föremål för den ovane, jag blir dock lika imponerad varje gång över hur mycket styrka och explosion det finns i en sån här hund. Nåt hyfsat kort blev det iallafall och Ingela och Hugin gjorde ett bra jobb!
Ingela hälsar att hennes hund inte har kuperade öron,
däremot kan en vindpust ställa till det lite
...

När jag blir rik..När jag blir rik ska jag köpa en röjsåg av den kraftigaste kalibern och med en startknapp jag enkelt kan starta helvetet med. Utan att behöva muta snälla "Pite energi-entreprenörskarlar" med glass eller över huvudtaget behöva ha en karl i närheten som kan dra igång den åt mig. Jag lyckas nämligen rubba startsnöret.. 1 dm .. max. Trimmern som jag kan starta själv utan manlig kraft är självklart för svag för ändamålet; att röja om och kring "bäcken" och trädgårdslandet. Så, med ledordet KAN SJÄLV är den hederliga gamla lien en pålitlig och icke mansbehövande ting. Kanske inte den bästa men miljövänlig, armstärkande och fungerar hyfsat för dess upprag. Hyfsat. Tyvärr inte perfekt.
Alltså, summa summarum: När jag blir rik ska jag köpa mig en lättstartad röjsåg, alternativt en karl.

Ovädersmoln; fix & trixPrecis när jag hängt upp min tvätt uppenbarade sig lite oroväckande moln över Bergåsa. Inte lovande direkt och självklart kom lite ösregn till min tvätts stora glädje. Med lite trixande i ett känt photopogram kan dock dessa moln också tolkas som rejäla ovädersmoln, behöver jag säga att jag har semester och börjar bli uttråkad?
FönsterputsJag har en känsla av att ett nyputsat fönster inte ska se ut såhär.

RSS 2.0