Utmaning



Jag har blivit utmanad av Kathleen och ska berätta sju saker om mig själv.

Reglerna är: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana fem personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att det har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras bloggar.

1. Jag har själv installerat extraljusen på min bil  (efter att vissa andra gett upp *blink blink*)
2. Jag har en förmåga att läsa och förstå snabbt och är grym på att se helheter och "ur andra perspektiv" (sen var det det där att minnas dem också...)
3. När jag börjar på något nytt eller okänt så är jag fruktansvärt dålig, men jag brukar ta mig och när jag specialiserat mig på något brukar det bli väldigt bra
4. Är otroligt osocial emellanåt, blir trött på allt vad människor heter och vill bara dra mig undan i skog och mark och bara vara jag
5. Kan vara envis till tusen på gott och ont
6. Är sämst på kallprat och vill helst bara gå och gömma mig, något som oftast inte syns utifrån
7. Är ett godis-och glassmonster

Puh! Inte lätt detta inte! Jag utmanar i min tur Kristine, Jenny och Johanna (det är bara deras bloggadresser jag har :))

Kommentarer
Postat av: Jenny.

Jasså det har du minsann. Jag gör den senare, för nu ska ja kolla på YouTube-klippet. Visste förresten inte att Johanna hade en blogg, men såg den var endast för inbjunda så. Nä nu ska ja kolla klippet !! Puss !!

2008-11-12 @ 20:14:09
URL: http://jcarpediem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0