Vadäri ligger i luften?Nu lämnar jag snart vildmarken i underbara Iggejaur efter en behövlig helg. Ett lugn och en ro som bara Iggejaur kan erbjuda. Detta var även ett desperat försök att bli kvitt denna evighetsförkylning, årets nr II (inne på 4:e veckan). Receptet är en massa godis, god mat, plättar till frukost, vinglas vid elden på kvällen, lugna promenader i skog och mark och P4 på radion. Får se om det fungerar. Varken jag eller hunden vill hem, vilket underbart liv vi lever här! Hemma väntar teknik/ekonomi-helvetesveckan. Detta är schemat:

Tisdag: Kyltekniker på besök. Snygg och sexig karl, singel och i 30-årsåldern? Ja tack. Om inte, nej tack. Kylen står nu på +11°C och läker kondensvatten, om jag har otur blir det minus 4500kr i kassan. Så: nej tack.

Onsdag: "Hylan" åker in till bilverkstaden. Att åtgärda: Olja/oljefilter, det där durrande ljudet vid 70/80 km/h (Stag? Länkarm? Spindelled?), det där att bilen i regel tar tre gånger på sig vid start samt att jag upplever att jag måste ge mer och mer gaspådrag för att den ska gå jämnt. Snälla poppelisen, jag bara MÅSTE köra mellan 100-110km/h för då går bilen som bäst när jag kan gasa på lite....

Fredag: Bilen på bilbesiktning. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta.

Någon dag under veckan ska datorn också få åka in på rehab hos Rex`s snälla husse. Lika bra att ta allt på en gång liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0